În acest an, vor fi efectuate lucrări de reparație în 84 de blocuri de locuit din Chișinău

  • 27 Iunie 2023 13:41
În acest an, vor fi efectuate lucrări de reparație în 84 de blocuri de locuit din Chișinău

În acest an, primăria capitalei va efectua lucrări de reparații în 84 de blocuri de locuit din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Lucrările sunt efectuate de Direcția generală locativ – comunală și amenajare. Adresele au fost selectate conform numărului de solicitări venite din partea chișinăuienilor. Suma alocată în acest sens este de 25 de milioane de lei (1,2 mln de euro), bani prevăzuți în bugetul municipal pentru anul curent, scrie sursa citată.

Astfel, pe mai multe adrese din Chișinău sunt realizate sau urmează să înceapă lucrările de schimbare a geamurilor (27 de blocuri), reparația acoperișului (24 de blocuri) și a rețelelor inginerești (33 de blocuri).

Până în prezent, au fost încheiate lucrările de reparații capitale pe șapte adrese. Totodată, sunt în proces de executare lucrările în 55 de blocuri de locuit.

Anul trecut, au fost efectuate lucrări de reparații capitale în 75 de blocuri locative din Chișinău. Suma alocată a fost de 21 de milioane de lei, bani prevăzuți în bugetul municipal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:6,69 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău