Imagini teribile. Stadionul lui Wolverhampton, echipa din Premier League, a luat foc

  • 23 Ianuarie 2022 20:39
Imagini teribile. Stadionul lui Wolverhampton, echipa din Premier League, a luat foc

Un incendiu a izbucnit la Stadionul Molineux al echipei Wolverhampton Wanderers în primele ore ale zilei de duminică și a produs pagube considerabile, a anunțat clubul englez de fotbal, informeează news.ro.

Incendiul a izbucnit în zona barului stadionului și s-a extins la alte zone din tribună, a precizat gruparea, într-un comunicat, potrivit sursei citate

"Pagube considerabile au fost cauzate de un incendiu care a afectat mai multe zone adiacente tribunei Billy Wright, la Molineux. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incidentul care a fost anunțat la pompieri de către un membru al echipei de securitate, la ora 01.56 (n.r. - 03.56, ora României), în dimineața zilei de duminică, 23 ianuarie. Serviciul de pompieri din West Midlands a sosit în cinci minute și echipaje de la Wolverhampton, Fallings Park, Willenhall și Bilston au abordat incendiul, care a început în zona barului Sir Jack Hayward Suite".

Andy Howard, managerul de supraveghere la stația de pompieri Wolverhampton, a declarat: A avut loc un incendiu în zona barului. Acesta a fost limitat în camera de origine, dar zona barului și o parte a spațiului de lucru au fost afectate de incendiu. În rest, au fost doar daune cauzate de fum, la restul etajului (...)

Directorul pentru instalații, siguranță și securitate, Steve Sutton, a declarat: "Va dura câteva zile pentru a evalua pe deplin daunele care au fost produse, unele destul de importante, totșuși, și va dura ceva timp pentru reparații. Orice suporter care are bilet pentru următorul joc în zona afectată va fi anunțat de către departamentele relevante în zilele următoare. Cel mai important lucru, desigur, este că nimeni nu a fost prezent în acel moment, în afară de echipa noastră de securitate, și nimeni nu a fost rănit", se arată în comunicatul clubului.

Potrivit BBC, incendiul ar fi fost cauzat de un aparat electric.

Construit în 1889, Stadionul Molineux are o capacitate de 32.000 de locuri și a fost renovat ultima dată în 2012.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău