Ilan Shor este bolnav, judecata amânată

  • 11 Mai 2015 14:07
Ilan Shor este bolnav, judecata amânată

Omul de afaceri Ilan Shor, învinuit în dosarul furtului de la BEM, Banca Socială și Unibank va rămâne în arest la domiciliu pentru încă cel puțin o săptămână.

Decizia vine după ce Curtea de Apel Chișinău a amânat pentru data de 18 mai ședința în care urma să examineze cererea procurorilor anticorupție de plasare a lui Ilan Shor în arest preventiv în izolator.

Ședința a fost amânată după ce avocatul lui Ilan Shor a declarat că învinuitul este bolnav și nu se poate prezenta la judecată.

Omul de afaceri urma să fie escortat în această amiază la Curtea de Apel, iar instanța urma să decidă dacă el va fi cercetat în continuare în arest la domiciliu sau în izolator. Procurorii au contestat decizia luată miercurea trecută de judecătoria Buiucani și cer schimbarea măsurii de reprimare din arest la domiciliu în detenție în izolator.

Fostul președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii, omul de afaceri Ilan Shor este principalul bănuit în cazul delapidărilor de 13, 3 miliarde de lei de la Bancai de Economii și Banca Socială. În prezent acesta nu poate părăsi locul de domiciliu, este restricționat în comunicarea cu anumite persoane și este obligat să răspundă la apelurile ofițerilor CNA.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău