IGSU va instala un post de pompieri pentru supravegherea antiincendiară în preajma Centrului COVID de la MOLDEXPO

  • 04 Octombrie 2021 14:55
IGSU va instala un post de pompieri pentru supravegherea antiincendiară în preajma Centrului COVID de la MOLDEXPO

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va instala un Post de pompieri și salvatori în preajma Centrului COVID de la MOLEXPO.

Decizia de supraveghere antiincendiară a fost luată de conducerea IGSU, general – maior Mihail Harabagiu după o discuție purtată cu responsabilii Centrului COVID în vederea asigurării siguranței anti incendiu pentru pacienții care se tratează în edificiu dar personalul medical.
 
Instalarea Postului va avea loc începând cu data de 5 octombrie și va avea menirea să asigure securitatea în situații excepționale, dar și să prevină eventuale situații de risc. Acesta va funcționa în regim de 24 de ore pe perioada cât în Centru numărul bolnavilor va fi în creștere. O decizie similară a fost luată în primăvara anului 2021, atunci când pe parcursul mai multor luni salvatorii și pompierii au vegheat securitatea pacienților în regim de 24 de ore.
 
Scopul instalării postului mobil în preajma Centrului COVID din capitală este de a supraveghea situația antiincendiară pentru evitarea riscurilor pentru personal și pacienți.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău