IGP a fost gazdă a reuniunii autorităților implicate plenar, în destructurarea unei organizații criminale internaționale cunoscută sub numele de „Patron”

  • 13 Septembrie 2022 17:29
IGP a fost gazdă a reuniunii autorităților implicate plenar, în destructurarea unei organizații criminale internaționale cunoscută sub numele de „Patron”

Astăzi, 13 septembrie, Inspectoratul General al Poliției a fost gazdă a reuniunii autorităților implicate plenar, în destructurarea unei organizații criminale internaționale cunoscută sub numele de „Patron”. La ședința au participat conducerea Inspectoratului General al Poliției, reprezentanții Inspectoratului Național de Investigații, delegația reprezentanților autorităților din Franța, România și Europol.

Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a mulțumit partenerilor internaționali pentru implicarea activă și suportul oferit în realizarea operațiunilor, apreciind conlucrarea eficientă dintre autoritățile din Republica Moldova și autoritățile din Franța și România, sub egida Europol, se arată în comunicat.

În semn de mulțumire din partea Inspectoratului General al Poliției, reprezentanții autorităților internaționale implicate în operațiune au fost decorați cu medalii de cooperare.

Oficialii au apreciat munca depusă de autoritățile din Republica Moldova și au exprimat deschiderea și susținerea în viitoarele operațiuni.

În cadrul evenimentului, pentru Direcția investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigații, a fost donată tehnică specială în vederea optimizării activității.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău