Igor Munteanu: Raportul Curții de Conturi confirmă ilegalitățile comisie în procesul de privatizare a Air Moldova

  • 23 Decembrie 2019 15:22
Igor Munteanu: Raportul Curții de Conturi confirmă ilegalitățile comisie în procesul de privatizare a Air Moldova

Un raport al Curții de Conturi confirmă ilegalitățile comisie în procesul de privatizare a companiei Air Moldova, a declarat astăzi președintele Comisiei parlamentare de control al finanțelor publice, Igor Munteanu.

El a precizat că raportul a fost prezentat astăzi în comisie, urmând ca membrii acesteia să se pronunțe pe marginea acestuia, cel mai probabil, în luna februarie.

Raportul Curții de Conturi confirmă concluziile unei comisii parlamentare de anchetă în privința managementului defectuos și a încălcărilor comise în procesul de privatizare, a declarat Igor Munteanu.

„Mai mult ca atât, Igor Munteanu susține că există bănuieli că Air Moldova a fost intenționat adusă în prag de faliment pentru a putea fu cumpărată la un preț derizoriu.”

Amintim că în luna octombrie Parlamentul a aprobat un raport al Comisiei de anchetă în care i se cerea Guvernului să solicite anularea contractului de privatizare a Companiei Air Moldova ca urmare a identificării fraudei  la semnarea acestuia, în toamna anului trecut.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:7,2 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău