Igor Grosu, la București: Am avut de dimineață plăcerea de a mă întâlni și discuta cu colegii mei din Parlamentul României

  • 19 Ianuarie 15:55
Igor Grosu, la București: Am avut de dimineață plăcerea de a mă întâlni și discuta cu colegii mei din Parlamentul României

Mă bucur să revin la București unde am avut de dimineață plăcerea de a mă întâlni și discuta cu colegii mei din Parlamentul României, a transmis președintele Parlamentului, Igor Grosu, pe Facebook.

„Președintele Camerei Deputaților mi-a făcut o surpriză frumoasă invitându-mă într-o vizită la Patriarhia României unde am purtat o discuție de suflet cu Preafericitul Părinte Daniel Patriarhul BOR.
 
Ulterior, despre ultimele evenimente din Republica Moldova și regiune am discutat cu președinta interimară a Senatului României, Alina-Ștefania Gorghiu. Am profitat și de această ocazie pentru a-mi exprima recunștința pentru tot ajutorul acordat, în mod special în aceste timpuri complicate.
 
Spre seară urmează să le vorbesc oamenilor de afaceri din România și Germania în cadrul unui eveniment organizat Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană”, a transmis Igor Grosu. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
-0,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,14 m/s
Sat
2
Sun
0
Mon
0
Tue
0
Wed
0
Arhivă Radio Chișinău