Igor Grosu, întrevedere cu părintele Constantin Necula. „Am avut parte de o discuție de suflet”

  • 06 Martie 2023 16:43
Igor Grosu, întrevedere cu părintele Constantin Necula. „Am avut parte de o discuție de suflet”

„Astăzi, am primit o vizită mai puțin obișnuită, dar foarte plăcută la Parlament. Am avut parte de o discuție de suflet în compania unuia dintre cei mai iubiți preoți, teologi și duhovnici din România, Constantin Necula, profesor al Facultății de Teologie „Andrei Șaguna“ din Sibiu, autor al unor volume de predici, studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineri”, a scris președintele Parlamentului Igor Grosu, într-o postare pe Facebook.

„Știu că părintele Constantin Necula este un bun și valoros prieten al tinerilor și studenților noștri cu care se află într-o comunicare permanentă.

Astăzi, a revenit la Chișinău cu o conferință oferită studenților de la Universitatea de Stat. Mă bucur să știu că domnia sa este ascultat și iubit de tineri, iar sfaturile sale prețioase și discuțiile consistente sunt la mare căutare.

Am vorbit despre starea generală a lucrurilor în Republica Moldova și am descoperit că părintele este la curent cu principalele provocări cu care ne confruntăm.

Cu mare drag am aflat despre susținerea morală și duhovnicească pe care o oferă Episcopiei Basarabiei de Sud și regiunii Cahul, de unde sunt originar”, a transmis Igor Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău