Igor Grosu: Anul 2023 va rămâne anul care ne-a arătat cine suntem, suntem europeni / video

  • 25 Decembrie 2023 12:55
Igor Grosu: Anul 2023 va rămâne anul care ne-a arătat cine suntem, suntem europeni / video

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a publicat pe pagina de Facebook un mesaj de Crăciun prin care a felicitat cetățenii R Moldova care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou.

În mesajul său, șeful Parlamentuluis a precizat că în acest an țara noastră a îndeplinit toate recomandările Comsiei Europene și a deschis negocierile de aderare la UE. Totodată, speakerul a precizat că Republica Moldova a arătat întregii lumi că cetățenii săi sunt adevărați europeni, nu doar prin aspirații, dar și prin pașii concreți.

„De aceea îmi doresc ca acum de sărbători să ne bucurăm de faptul că suntem un popor european și că avem curajul să mergem spre țelul care ni l-am propus, va fi un drum lung, dar pe noi moldovenii nu ne sperie munca. Ba mai mult această muncă ne va uni și ne va face mai puternici în fața provocărilor. Dragi prieteni să sărbătorim Crăciunul în familie, împreună cu cei dragi, iar cei care sunt departe de noi să-i sunăm și să le spunem că ne este dor de ei și că îi iubim. De Crăciun să fim mai buni și să credem în minuni! La mulți ani și sărbători frumoase!”, a mai precizat Grosu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:6,17 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
12
Thu
10
Arhivă Radio Chișinău