Igor Dodon susține că alegerile prezidențiale programate pentru 1 noiembrie nu vor fi amânate

  • 14 August 2020 12:30
Igor Dodon susține că alegerile prezidențiale programate pentru 1 noiembrie nu vor fi amânate

Președintele Igor Dodon susține că alegerile prezidențiale programate pentru 1 noiembrie nu vor fi amânate. Într-o intervenție video pe o rețea de socializare, șeful statului a menționat că, peste o săptămână, își va prezenta raportul de activitate pentru trei ani și jumătate, iar documentul va fi „repartizat” prin republică, scrie Ziarul Național.

Oficialul susține că, deocamdată, nu a decis dacă se va înscrie sau nu în cursa electorală, urmând să anunțe acest lucru la începutul lunii septembrie.

„Patru ani expiră în iarnă. Am chiar un proiect de raport. Să vă arăt, să fie exclusiv (a prezentat un raport scris în limba rusă n.r.). Va fi așa un raport, va fi difuzat masiv. Va fi o conferință de presă și vom merge exact pe punctele care au fost în platforma electorală acum patru ani. Vom spune ce am reușit să facem, ce este în lucru, ce nu am reușit să facem și de ce nu am reușit. Promit că, după ce voi prezenta raportul, la începutul lunii septembrie o să vă spun exact – particip la alegerile prezidențiale sau nu particip. Decizia o s-o aflați”, a conchis Igor Dodon.

sursa foto: cotidianul.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:3,09 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău