Igor Dodon: Să cerem demisia in corpore a guvernării!

  • 08 Octombrie 2021 14:59
Igor Dodon: Să cerem demisia in corpore a guvernării!

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că „unica soluție împotriva dezastrului care se întâmplă în țară este protestul”, să se ceară demisia in corpore a actualei guvernări – președinte, Guvern și Parlament, și organizarea alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, Igor Dodon a declarat că ceea ce se întâmplă în ultimele zile reprezintă o lovitură de stat și uzurparea puterii de stat de către Președinție, iar scopul este de a prelua controlul asupra procuraturii. 

Liderul PSRM spune că oamenii trebuie să înțeleagă că sunt pe cont propriu și că la „europeni și la americani nu le pasă de ei”. Ambasadorii occidentali nu au venit cu nicio reacție. În opinia sa, unica soluție este protestul. Și, potrivit socialistului, nu este vorba despre un protest pentru Stoianoglo, dar „protest împotriva creșterii prețurilor, un protest al societății împotriva regimului și al dezastrului care se întâmplă – social, economic”.

Acesta a mai spus că protestul de duminică va fi primul. Va fi fără lozinci, fără insigne și drapele de partid. Participanții vor cere demisia in corpore a guvernării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău