Igor Dodon le-a convocat pe Maia Sandu și Zinaida Greceanîi la discuții despre eficiența guvernării

  • 13 Iulie 2019 11:33
Igor Dodon le-a convocat pe Maia Sandu și Zinaida Greceanîi la discuții despre eficiența guvernării

Principalele activități care s-au derulat de la preluarea mandatului de către actuala guvernare, dar și prioritățile acesteia au fost discutate la sfârșitul zilei de vineri, 12 iunie, într-o ședință convocată de președintele Igor Dodon.

La întrunire au participat prim-ministrul Maia Sandu, președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, alți membri ai Guvernului și deputați din fracțiunea PSRM. Despre aceasta a anunțat Igor Dodon într-o postare pe pagina sa de Facebook, transmite IPN.

Președintele Republicii Moldova menționează în postare că eforturile executivului „s-au axat pe soluționarea problemelor grave moștenite de la fostul guvern”.

De asemenea, Igor Dodon scrie că în cadrul întâlnirii au fost discutate prioritățile pentru următoarele săptămâni ale executivului și coaliției de guvernare. Astfel, președintele menționează că printre cele mai importante subiecte discutate se află necesitatea rectificării bugetului, unele acțiuni cu caracter social, menite să sporească nivelul de protecție socială, situația în economie, sectorul energetic, și alte domenii importante.

Igor Dodon mai precizează că „întrunirile în acest format vor fi organizate cu regularitate, pentru a asigura conlucrarea eficientă a guvernului și majorității parlamentare.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău