Igor Dodon crede că va rămâne în memoria cetățenilor datorită întâlnirilor sale cu Vladimir Putin

  • 21 Decembrie 2017 15:49
Igor Dodon crede că va rămâne în memoria cetățenilor datorită întâlnirilor sale cu Vladimir Putin

Președintele Igor Dodon consideră că primul său an de președinție va rămâne în memoria cetățenilor datorită întrevederilor cu Vladimir Putin. Afirmația a fost făcută de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, după o emisiune la un post de televiziune afiliat Partidului Socialiștilor, relatează INFOTAG.

„Consider că primul an de aflare a lui Igor Dodon în funcția de președinte al tarii va rămâne în memoria majorității cetățenilor datorită a câteva momente importante: întrevederile cu Vladimir Putin și, implicit, ameliorarea condițiilor de activitate pentru exportatori, 17 mii de migranții au avut posibilitatea de a reveni în Rusia, filmul "Istoria Moldovei", proiectele sociale, confruntarea dintre șeful statului, pe de o parte, și Parlament și Guvern, de pe altă parte. Anul care a trecut a adus rezultate concrete pe anumite segmente și acest lucru este foarte important", spune el.

Cu referire la relațiile cu Moscova, Igor Dodon susține că Republica Moldova nu ar  supraviețui fără parteneriatul strategic cu Rusia.

„Să fi deținut împuternicirile necesare, demult îl declaram pe Traian Băsescu persona non-grata în Moldova și ar fi fost o decizie corectă, or, acesta promovează deschis o propagandă de lichidare a statului nostru, acțiune intolerabilă pentru orice tara. Partidul Democrat, care îi permite să procedeze astfel, riscă să repete situația cu Mihail Saakașvili din Ucraina", mai spune Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău