Igor Dodon ”arestat și dus la Procuratura Generală”

  • 18 Decembrie 2015 16:27
Igor Dodon ”arestat și dus la Procuratura Generală”

Igor Dodon a fost ”arestat și dus la Procuratura Generală” vineri, 18 decembrie.

Un grup de tineri membri ai organizației unioniste „Onoare, Demnitate și Patrie” a organizat vineri, 18 decembrie, un flashmob, în care a denunțat fiind acțiunile de xenofobie și declarațiile împotriva unioniștilor ale deputatului socialist.  

Cu un tricolor imens de 15 metri lungime și cu pancarte unioniste, manifestanții au protestat în fața sediului PSRM. ”Prin acest flashmob, participanții au vrut să transmită mesajul că idealurile naționale, limba română și adevărul istoric nu pot fi interzise în Republica Moldova, se spune în comunicatul ODIP.  „Instigare la ură interetnică, xenofobie și amenințarea cu răfuiala fizică a celor care simt românește – pentru toate acestea Igor Dodon și Vlad Bătrâncea trebuie trași la răspundere. Nu mai putem tolera gesturile și declarațiile lor lipsite de respect”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele ODIP.

Anterior, unioniștii de la ODIP au depus o sesizare la Procuratura Generală, cerând să se ia măsuri în vederea amenințărilor lansate de socialiști.

https://www.facebook.com/ODIPMD/videos/1682756195327075/?theater

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău