Igor Cobileanski va regiza miniseria „Hackerville” pentru HBO Europe și TNT Serie

  • 21 Februarie 2018 11:47
Igor Cobileanski va regiza miniseria „Hackerville” pentru HBO Europe și TNT Serie

Cristian Mungiu, premiat cu Palme d'Or în 2007, va produce miniseria „Hackerville” pentru HBO Europe și TNT Serie, iar Igor Cobileanski o va regiza, scrie The Hollywood Reporter.

HBO Europe a autorizat realizarea celor șase episoade ale miniseriei thriller, a cărei acțiune este plasată în Germania și România, reprezentând prima coproducție internațională a rețelei.

„Hackerville” a fost creat de Ralph Martin și Joerg Winger, din partea companiei germane UFA Fiction, cei doi fiind scenariștii serialului german „Deutschland 83”, premiat cu Emmy.

Miniseria urmărește un atac al hackerilor asupra unei bănci germane, pe care autoritățile îl leagă de o rețea din România. Un polițist german născut în România este trimis să investigheze, însă trebuie să facă echipă cu un anchetator român care nu prezintă încredere și cu un nume de cod Dark Mole. În țară, ea se confruntă și cu secrete de familie.

HBO Europe va coproduce „Hackerville” împreună cu rețeaua germană TNT Serie.

Cristian Mungiu va produce împreună cu Tudor Reu, prin Mobra Films. Alina David și Silvia Popescu sunt producătoare pentru HBO Europe. Igor Cobileanski, cunoscut pentru serialul„ Umbre”, va regiza împreună cu Anca Miruna Lăzărescu. Scenariul va fi scris de Laurențiu Rusescu, Daniel Sandu, Ralph Martin și Steve Bailie.

Joerg Winger va fi producător executiv pentru EFA Fiction, iar Johnathan Young, pentru HBO Europe.

„Hackerville” va fi filmat în România și Germania în primăvara acestui an, iar premiera este planificată pentru toamna lui 2018, la HBO Europe și TNT Serie. 

HBO Europe va prezenta miniseria în Europa Centrală, Scandinavia și Spania, în timp ce TNT Serie, în Germania, Austria și Elveția.

Turner International se va ocupa de vânzarea producției în afara teritoriilor HBO Europe și Statele Unite.

Sursa: News.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău