ICR Chișinău acordă 36 de premii de carte

  • 11 Aprilie 2014 17:49
ICR Chișinău acordă 36 de premii de carte

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău acordă 36 de premii de carte constând în cărți de poezie, proză, critică literară și eseuri apărute la Editura ICR și pachete cu exemplare din revistele Magazin Istoric și Destin Românesc în cadrul Concursului Tineri Poeți și Prozatori „Florii-2014” organizat de Centrul Republican…

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău acordă 36 de premii de carte constând în cărți de poezie, proză, critică literară și eseuri apărute la Editura ICR și pachete cu exemplare din revistele Magazin Istoric și Destin Românesc în cadrul Concursului Tineri Poeți și Prozatori „Florii-2014” organizat de Centrul Republican Pentru Copii și Tineret ARTICO din Chișinău.

Evenimentul se înscrie în seria de acțiuni inițiate de ICR Chișinău menite să încurajeze creativitatea în  rândul adolescenților și tinerilor din Republica Moldova.

Premiile vor fi înmânate de către directorul ICR Chisinau, acad. Valeriu Matei, în cadrul ceremoniei oficiale de premiere ce va avea loc duminică, 13 aprilie 2014, ora 11.00 la sediul central al Centrului Republican Pentru Copii și Tineret ARTICO situat pe bld. .Ștefan cel Mare și Sfânt 169 din Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău