IAȘI: Concert și proiecții de filme în aer liber la Palas Mall

  • 07 Mai 2016 08:16
IAȘI: Concert și proiecții de filme în aer liber la Palas Mall

Îndrăgiți actori ai cinematografiei românești vor putea fi admirați, în parcul Palas, cu ocazia celei de-a VII-a ediții a Festivalului Serile Filmului Românesc.

Evenimentul, care în Palas va avea loc de la ora 21.00, în serile de joi, vineri, sâmbătă și duminică, va include proiecții de filme în aer liber și întâlniri ale publicului ieșean cu Mircea Diaconu, Dorel Vișan, Adrian Titieni, Ana Maria Moldovan sau Irina-Margareta Nistor.

Cinefilii sunt invitați joi, în parcul Palas, să vizioneze pelicula „Ilegitim” (2015), cu Adrian Titieni. Vineri, doritorii vor avea ocazia să urmărească „Doar cu buletinul la Paris” (2015), cu Mircea Diaconu și Dorel Vișan. Seara de sâmbătă este dedicată filmului „Comoara” (2015), în regia lui Corneliu Porumboiu, iar duminică, „Chuck Norris vs. Comunism” (2015), cu Irina-Margareta Nistor.

Sâmbătă seara, Filarmonica Moldova Iași îi invită pe melomani la concertul „Ritmo y emociones”. Protagoniști vor fi membrii orchestrei simfonice, sub bagheta dirijorului Radu Postăvaru, și solistul Stan Zamfirescu, care va interpreta la chitară. Evenimentul va începe la ora 19.00, în Atriumul Palas Mall. Publicul va audia lucrări muzicale semnate de compozitori precum: G. Bizet, N. R. Korsakov, J. Rodrigo, E. Elgar și E. Waldteufel.

Copiii sunt așteptați duminică, la tradiționala întâlnire cu lumea poveștilor.

Reprezentația de teatru de păpuși va avea loc la ora 11.00, în zona Intersport.

Tot duminică, de la ora 16.00, clienții aflați la cumpărături în Palas Mall se vor delecta cu un recital de pian. Seara, de la ora 18.30, reprezentațiile de muzică instrumentală continuă în Atrium, cu un concert de lăută, susținut de Dragoș Cohal.

(Comunicat de Presă Palas Mall)

Sursa: radioiasi.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău