Heidi Klum, în căutarea unui designer vedetă în viitorul său program

  • 27 Iunie 2019 19:50
Heidi Klum, în căutarea unui designer vedetă în viitorul său program

Top modelul german Heidi Klum va încerca să descopere viitorul creator de modă vedetă în 'Making the cut', un serial pregătit de Amazon Prime Video ale cărui filmări au început deja Paris și în care va fi ajutată, printre alții, de Naomi Campbell, relatează EFE, preluat de Agerpres.

Platforma digitală a informat miercuri într-un comunicat că programul-concurs, care va debuta în 2020, va reuni 12 întreprinzători și designeri din întreaga lume ce vor concura cu respectivele lor branduri pentru a le face cunoscute pe plan internațional.

Prima provocare pentru aspiranți a fost deja filmată marți pe un podium instalat în apropiere de emblematicul Turn Eiffel. Câștigătorul va primi un milion de dolari (aproximativ 878.000 de euro) ca investiție pentru marca sa, iar ținutele pe care le vor crea vor putea fi cumpărate pe Amazon.

Heidi Klum, care participă la program și în calitate de producător executiv, îl va avea co-prezentator pe consilierul american de imagine Tim Gunn.

În afară de Naomi Cambpell, juriul va fi alcătuit din Nicole Richie, actriță americană și directoare de creație a mărcii House of Harlow 1960; Carine Roitfeld fost redactor șef al revistei 'Vogue Paris' și Joseph Altuzarra designer francez și director executiv al mărcii omonime.

Sursa:Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău