HARTĂ online | Oricine poate urmări unde și când lucrează autospecialele în Chișinău

  • 15 Septembrie 2020 17:27
HARTĂ online | Oricine poate urmări unde și când lucrează autospecialele în Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează despre crearea unei hărți online de monitorizare a unităților de tehnică din dotarea parcurilor auto ale regiilor municipale. Astfel, pe autospecialele din cadrul Î.M. Regia „Exdrupo”, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, Î.M. Regia „Autosalubritate" și S.A. "Apă-Canal Chișinău", au fost instalate sisteme GPS, iar adresele de intervenție pot fi vizualitate, în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Prin intermediul acestei platforme, municipalitatea își propune să devină mai transparentă. „Astfel, orice cetățean poate vedea câte autospeciale lucrează pe teren și în ce perioade de timp, care staționează la acea oră sau de la care întreprindere sunt”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

De menționat că în prezent, serviciile municipale de profil lucrează la definitivarea datelor privind numărul mijloacelor de transport a Parcului Urban de Autobuze și a Regiei Transport Electric Chișinău, care la fel, vor fi incluse pe o aceiași platformă.

Anterior, Primăria municipiului Chișinău a elaborat și alte hărți interactive, care prezintă informații relevante despre activitățile sau adresele din oraș.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău