Guvernul prezintă aportul UE la dezvoltarea R.Moldova într-un buletin informativ

  • 30 Aprilie 14:44
Guvernul prezintă aportul UE la dezvoltarea R.Moldova într-un buletin informativ

Guvernul a elaborat un buletin informativ în care este descris aportul Uniunii Europene la dezvoltarea Republicii Moldova. Acesta a fost tipărit în 18 mii de exemplare și urmează să fie accesibil și pa pagina web a executivului, transmite IPN.

Purtătorul de cuvânt al cabinetului de miniștri, Daniel Vodă, a declarat într-o conferință de presă că buletinul informativ listează principalele acțiuni ale autorităților în implementarea proiectelor sprijinite de Uniunea Europeană.

„Buletinul informativ conține informații despre nivelul de viață al oamenilor din alte țări membre UE. De exemplu, în România, odată cu aderarea la UE și lansarea negocierilor, salariul mediu a crescut de 14 ori, fiind astăzi la 1 670 de euro”, a precizat Daniel Vodă.

Totodată, miniștrii și alți oficiali vor participa la evenimentele de vizibilitate publică în teritoriu și vor comunica cu cetățenii pentru a le explica pe îndelete avantajele integrării europene. „Răspunsul nostru la propagandă, falsuri și minciuni este informarea. Informarea corectă, informarea clară și informarea la obiect”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. Daniel Vodă a îndemnat cetățenii să se informeze doar din surse sigure.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:2,06 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău