Guvernul cheamă compania Kroll la NEGOCIERI DIRECTE

  • 10 Septembrie 2015 11:10
Guvernul cheamă compania Kroll la NEGOCIERI DIRECTE

Comitetul Național de Stabilitate Financiară nu a luat încă o decizie definitivă în privința ofertei consorțiului format din firmele „Kroll” și „Steptoe & Johnson”, privind etapa a doua de investigare a iregularităților și tranzacțiilor dubioase de la  Banca Economii, Banca Socială și Unibank.Potrivit premierului Valeriu Streleț, care a prezidat…

Comitetul Național de Stabilitate Financiară nu a luat încă o decizie definitivă în privința ofertei consorțiului format din firmele „Kroll” și „Steptoe & Johnson”, privind etapa a doua de investigare a iregularităților și tranzacțiilor dubioase de la  Banca Economii, Banca Socială și Unibank.

Potrivit premierului Valeriu Streleț, care a prezidat astăzi ședința Comitetului Național de Stabilitate Financiară, discuțiile au intrat în impas, deoarece compania de investigații și consultanță ar avea pretenții financiare prea mari. Premierul a anunțat că decizia unanimă luată astăzi de reprezentanții CNSF, este să invite reprezentanții Kroll pentru negocieri directe. ”Dacă nu vom reuși să găsim un numitor comun, următoarea soluție va fi lansarea unei noi licitații publice în care să fie menționate criteriile de selecție pentru a extinde cercul participanților”, a menționat premierul Streleț.

Amintim că grupul format din firmele Kroll și Steptoe & Johnson  este singurul care și-a prezentat oferta de participare la cea de-a doua etapă de investigații, iar negocierile au fost intermediate de reprezentanții Băncii Naționale a Moldovei.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:2,06 m/s
Mon
14
Tue
17
Wed
17
Thu
16
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău