Guvernul a oferit detalii despre ședința operativă cu ușile închise care a avut loc astăzi

  • 15 Noiembrie 2019 12:25
Guvernul a oferit detalii despre ședința operativă cu ușile închise care a avut loc astăzi

Ședința operativă desfășurată în această dimineață la Guvern a fost prezidată de șeful statului, Igor Dodon, anunță un comunicat al Executivului.

În cadrul întrunirii, membrii noului Guvern au discutat subiecte legate de preluarea mandatelor de către miniștri, „astfel încât tranziția să fie rapidă și sigură”.

“Modernizarea economiei, atragerea investițiilor, crearea locurilor de muncă, creșterea nivelului de viață al oamenilor, dezvoltarea domeniilor sănătate și educație, eficientizarea administrării fondurilor publice, îmbunătățirea ordinii publice, continuarea reformei justiției - sunt doar o parte dintre obiectivele noastre”, a menționat premierul Ion Chicu în cadrul ședinței.

De asemenea, prim-ministrul a declarat că prioritar este elaborarea și aprobarea unui Plan de Acțiuni, „care să se bazeze pe obiectivele fiecărei instituții publice din subordinea și coordonarea Guvernului”.

La rândul său, Igor Dodon le-a cerut noilor membrilor a Guvernului să-și concentreze activitatea pe începerea sezonului rece și pe depășirea problemelor referitoare la livrarea gazului. Menționăm că președintele a mai comunicat că le-a cerut reprezentanților Guvernului să vină cât mai rapid cu propuneri concrete referitor la foaia de parcurs pe care le-a înaintat-o.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău