Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump într-un tweet de adio la încheierea mandatului prezidențial

  • 20 Ianuarie 2021 19:45
Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump într-un tweet de adio la încheierea mandatului prezidențial

Greta Thunberg, adolescenta suedeză devenită celebră pentru activismul său închinat cauzei mediului, i-a transmis președintelui Trump un mesaj de adio pe Twitter, după ce acesta a părăsit miercuri Casa Albă, la finalul mandatului prezidențial, transmit DPA și AFP, preluat de Agerpres.

"Pare un bătrân foarte fericit care privește cu nerăbdare spre un viitor strălucitor și minunat. O imagine foarte frumoasă!", este mesajul ironic postat de Greta alături de o fotografie cu Donald Trump în timp ce se urca pentru ultima oară în elicopterul Marine One de pe peluza din fața Casei Albe.

Mesajul Gretei Thunberg (18 ani) parafrazează un tweet postat de Trump în 2019, după discursul pe care Greta l-a susținut la un summit ONU pe tema schimbărilor climatice organizat la New York. Tânăra suedeză s-a avântat cu patos într-un discurs în care, cu o voce plină de mânie și cu lacrimi în ochi, i-a acuzat pe liderii politici că i-au "furat visurile și copilăria".

"Pare o tânără fată foarte fericită care privește cu nerăbdare spre un viitor strălucitor și minunat. O imagine foarte frumoasă!", o ironiza Trump pe Twitter.

În trecut, Greta Thunberg și Donald Trump - care au poziții diferite asupra subiectului schimbărilor climatice - au schimbat mai multe mesaje contradictorii pe platformele social media.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău