Grecia denunță „fanteziile imperiale” ale Ankarei și cere revizuirea uniunii vamale UE-Turcia

  • 21 Octombrie 2020 19:26
Grecia denunță „fanteziile imperiale” ale Ankarei și cere revizuirea uniunii vamale UE-Turcia

Guvernul Greciei a îndemnat, miercuri, Uniunea Europeană să reanalizeze sistemul uniunii vamale cu Turcia, catalogând "fantezii imperiale" acțiunile turce de explorare pentru depistarea zăcămintelor de hidrocarburi în estul Mării Mediterane, informează Mediafax.

Ministrul german al sănătății Jens Spahn a fost testat miercuri pozitiv la noul coronavirus, a anunțat Ministerul Sănătății, precizând că acesta s-a plasat în carantină, relatează dpa și Reuters.

Ministrul, în vârstă de 40 de ani, prezenta simptome specifice unei răceli, a precizat ministerul, adăugând că toate persoanele care au fost în contact cu el au fost informate.

Jens Spahn este una dintre cele mai importante figuri din Germania în lupta pentru limitarea răspândirii epidemiei de COVID-19, notează dpa.

Deși rata infectărilor cu noul coronavirus este în Germania mai mică decât în mare parte a Europei, numărul contaminărilor a crescut mult în ultimele zile și a ajuns sâmbătă la un record zilnic de 7.830, potrivit Institutului Robert Koch.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
3,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,6 m/s
Wed
5
Thu
5
Fri
5
Sat
7
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău