Google sărbătorește Ziua Națională a României printr-un logo special

  • 01 Decembrie 2017 08:39
Google sărbătorește Ziua Națională a României printr-un logo special

Noul logo postat de 1 decembrie pe google.ro este un covor tradițional românesc care include elemente grafice simbolice pentru poporul român precum: râsul, măceșele, stejarul, cerbul, munții și pădurile, care "simbolizează peisaje emoționante și resursele bogate", potrivit gigantului american. Culorile dominante sunt albastru, galben și roșu.

De asemenea, Google spune că România este cunoscută pentru ceramică tradițională (reprezentată în litera "L"), cum e cea de la Horezu sau Marginea.

Un alt simbol capital care integrează folclorul și baladele românești este luna, arată Google în descrierea acestui doodle Ziua Națională a României.

„În imagine, soarele și luna apăr ca un cuplu format din bărbat și femeie, amândoi îmbrăcați în costume populare, care se apropie să se sărute”, explică Google.

Prin intermediul unui buton special, internauții pot să trimită logoul care marchează Ziua Națională a României pentur a fi postat pe rețelele de socializare Google+, Facebook și Twitter, precum și prin e-mail.

Sursa: Hotnews.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău