VIDEO | Golul lui Gică Hagi, inclus în topul celor mai frumoase reușite din istoria Champions League

  • 02 Mai 2020 15:17
VIDEO | Golul lui Gică Hagi, inclus în topul celor mai frumoase reușite din istoria Champions League

Gică Hagi a fost inclus de jurnaliștii de la France Football în topul celor mai frumoase goluri din istoria Champions League,scrie prosport.ro

Gică Hagi a fost inclus de jurnaliștii de la France Football în topul celor mai frumoase goluri din istoria Champions League.

Cel mai frumos gol înscris de Gică Hagi a fost la un meci jucat de Galatasaray împotriva celor de la AS Monaco, în sezonul 2000 – 2001 din Champions League, atunci când pe teren juca alături de Gică Popescu și pe bancă stătea Mircea Lucescu.

Golul lui Gică Hagi, inclus în topul celor mai frumoase din istoria Champions League

Reușia lui Gică Hagi din meciul jucat de Galatasaray cu AS Monaco ocupă locul 19 în top 50, în opinia jurnaliștilor de la France Football. Fostul lider al Generației de Aur juca atunci ultimul său sezon din cariera de jucător profesionist de fotbal.

În prezent, Gică Hagi este finanțatorul și antrenorul echipei Viitorul Constanța, dar este dezamăgit de faptul că fotbalul românesc a ajuns atât de jos și speră ca România să ajungă la nivelul țărilor din Europa de est.

Noi trebuie să dominăm estul Europei, să vedem ce bugete au ele, la ce nivele au ajuns ele să plătească, iar apoi să adaptăm și la partea cealaltă. Prima data trebuie o analiză pe Europa de est. Ce buget au țările de lânga noi, cu care ne batem la cupele europene. Dacă nu, va fi greu. Putem produce doar miracole, din când în când, a spis Gică Hagi.

l

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău