Gimnaziului din satul Ratuș va beneficia de tehnică de calcul nouă

  • 04 Septembrie 2020 15:09
Gimnaziului din satul Ratuș va beneficia de tehnică de calcul nouă

Gimnaziului din satul Ratuș, raionul Criuleni, va beneficia de tehnică de calcul nouă. 151 de tablete și 16 laptopuri au fost donate astăzi cu titlul de asistență materială de Guvernul Turciei, comunică MOLDPRES.

La ceremonia de predare a lotului de echipamente au participat ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov și Ambasadorul Republicii Turcia în Moldova, Gürol Sokmensuer.

Șeful de la educație a mulțumit Guvernului Turciei pentru lotul de tehnică de calcul, menționând că acest suport este unul substanțial pentru elevii și cadrele didactice din Gimnaziul din Ratuș și vine într-un moment când sistemul educațional din Republica Moldova are nevoie mai mult ca oricând de tehnologii performante în educație.

Diplomatul turc a felicitat elevii și profesorii cu începutul noului an de studii, menționând că elevii sunt garantul viitorului nostru, de aceea în condițiile pandemiei virusului COVID-19 este decisiv ca ei să aibă acces la informații și echipamente digitale pentru a continua procesul educațional.

Sursa:MOLDPRES

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău