Gheorghe Petic, eliberat din arest

  • 19 Iulie 2019 21:44
Gheorghe Petic, eliberat din arest

Completul de judecată de la CA Chișinău a examinat în mod urgent dosarul de viol pe numele lui Gheorghe Petic. Instanța a trimis la rejudecare cauza în prima instanță și l-a eliberat pe fostul polițist de frontieră.

Informația a fost confirmată pentru ZdG de către avocații lui Gheorghe Petic, Angela Istrate și Anatolie Istrate. Se întâmplă după ce pe dosar a fost audiată partea vătămată.

Ea a fost adusă silit din cauza că nu s-a prezentat la mai multe ședință, deși a primit citații în acest sens din partea oamenilor legii. Audierile au avut loc la Curtea de Apel Chișinău cu ușile închise, iar Anatolie Istrate, avocatul lui Gheorghe Petic a precizat că partea vătămată a răspuns la întrebările magistraților, inclusiv la cele adresate de clientul său. De asemenea, Anatolie Istrate susține că femeia a dat mai multe declarații contradictorii referitor la ora sosirii și durata aflării lui Gheorghe Petic în casa ei. „Toate circumstanțele trezesc dubii referitor la veridicitatea declarațiilor ei, însă instanța urmează să se pronunțe”, a mai spus avocatul. 

Mrenționăm că Gheorghe Petic a fost condamnat pentru viol, în martie curent, de către Judecătoria Orhei la trei ani și șase luni de închisoare. De asemenea, pe numele lui figurează un alt dosar în care este acuzat de huliganism agravant, act care ar fi fost comis în 2004.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău