Gheorghe Hagi a primit trofeul Golden Foot (FOTO)

  • 23 Septembrie 2015 10:03
Gheorghe Hagi a primit trofeul Golden Foot (FOTO)

Gheorghe Hagi a primit, luni, 21 septembrie, trofeul Golden Foot, oferit de prințul Albert de Monaco, în cadrul unei gale care a avut loc la Monte Carlo.

Premiul Golden Foot este echivalent cu Hall of Fame-ul fotbalului, iar în cadrul ceremoniei, Hagi și-a imprimat talpa piciorului pe aleea "Promenada Campionilor" de pe riviera monegască.

În cadrul aceleiași gale au mai fost premiați francezul David Trezeguet, rusul Rinat Dasaev și argentinianul Daniel Passarella.

În același timp, camerunezul Samuel Eto'o a primit premiul Goden Foot 2015, acordat unui jucător de peste 28 de ani aflat încă în activitate.

Printre cei care au mai primit acest premiu în trecut se numără Pele, Diego Maradona, Eusebio, Alfredo Di Stefano, Michel Platini, George Best, Ferenc Puskas, Gerd Muller, Zinedine Zidane, Franz Beckenbauer, Javier Zanetti sau Lothar Matthaus.

De asemenea, Roberto Baggio, Ronaldo, Ronaldinho, Francesco Totti, Ryan Giggs sau Zlatan Ibrahimovic au primit această distincție din postura de jucători aflați încă în activitate.

Sursa: digisport.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău