Gheorghe Cavcaliuc – citat la PCCOCS în dosarele Petic și Verbițchi

  • 29 Octombrie 2021 12:05
Gheorghe Cavcaliuc – citat la PCCOCS în dosarele Petic și Verbițchi

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) continuă investigațiile în dosarele de investigare a cauzelor penale fabricate în privința cetățenilor Gheorghe Petic și Ruslan Verbițchi, iar în acest scop a fost citat și cetățeanul Gheorghe Cavcaliuc pentru data de 5 noiembrie 2021, pentru a fi audiat în calitate de învinuit.

Dosarele vizate țin de înscenarea unui viol și înscenarea transportării ilegale a cartușelor „Kalașnicov” în Ucraina – cauze penale fabricate în anul 2018 de către Inspectoratul General al Poliției. În ambele cauze figurează mai mulți bănuiți și învinuiți, dintre care sunt și persoane plasate în arest preventiv.
 
Așa cum ambele dosare de investigare a acestor cauze penale prezintă un interes social sporit, PCCOCS va continua să informeze publicul despre avansarea investigațiilor, în măsura în care desfășurarea acestora și drepturile figuranților nu ar fi afectate.
 
Persoanele vizate în investigațiile procurorilor sunt prezumate nevinovate până la pronunțarea unei hotărârii judecătorești finale.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău