Germania: Unele districte nu vor folosi dozele de vaccin primite în weekend, sub suspiciunea unor probleme la lanțul de frig

  • 28 Decembrie 2020 19:19
Germania: Unele districte nu vor folosi dozele de vaccin primite în weekend, sub suspiciunea unor probleme la lanțul de frig

O serie de districte din Germania nu vor folosi dozele de vaccin anti-COVID-19 primite în weekend sub suspiciunea că lanțul frigorific necesar transportului a fost întrerupt, a declarat luni pentru Reuters TV un responsabil regional.

"Există îndoieli în ce privește menținerea în permanență a lanțului de frig", a spus administratorul districtului Lichtenfels, Christian Meissner.

"BioNTech a comentat declarând că vaccinul este probabil în regulă, dar probabil în regulă nu este suficient", a punctat Meissner, adăugând că dozele respective nu vor fi folosite pentru a preveni ca încrederea publicului în campania de vaccinare să aibă de suferit.

Duminică, un purtător de cuvânt al administrației din Lichtenfels a afirmat că 1000 de doze care urmau să fie distribuite în acest district, precum și în cele învecinate Coburg, Kronach, Kulmbach, Hof, Bayreuth și Wunsiedel, toate în Bavaria, au fost afectate de o problemă de temperatură.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău