Germania: Cel puțin patru persoane au fost rănite cu focuri de armă în vestul Berlinului

  • 26 Decembrie 2020 09:40
Germania: Cel puțin patru persoane au fost rănite cu focuri de armă în vestul Berlinului

Cel puțin patru persoane au fost rănite cu focuri de armă sâmbătă dimineața în cartierul Kreuzberg din Berlin, a anunțat poliția germană, citată de dpa.

Agenți de poliție au cercetat zona, localizată în apropierea cartierului general al Partidului Social-Democrat german (SPD), pe teren și cu un elicopter.

Trei dintre răniți au fost găsiți pe o alee, în timp ce un al patrulea a fost scos dintr-un canal din zonă.

Poliția nu deține informații cu privire la cine s-ar afla în spatele violențelor și cine ar fi putut deschide focul.

În schimb, Reuters citează o purtătoare de cuvânt a poliției care a declarat că patru persoane au fost transportate la spital după o altercație în care au fost implicați mai mulți oameni în cartierul Kreuzberg. Ea a adăugat că nu există indicii că incidentul ar fi motivat politic. AGERPRES/(AS - autor: Gabriela Ionescu, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispozițiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website. Detalii în secțiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteți interesați de preluarea știrilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – [email protected].

Utilizarea secțiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii și condițiile AGERPRES în ceea ce privește publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:30 %
Vint:2,06 m/s
Mon
17
Tue
19
Wed
16
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău