Georgia impune noi restricții pentru a combate creșterea numărului de contaminări

  • 03 Noiembrie 2020 19:12
Georgia impune noi restricții pentru a combate creșterea numărului de contaminări

Georgia a impus noi restricții în efortul de a opri răspândirea noului tip de coronavirus, a anunțat marți guvernul georgian, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Portul măștii a devenit obligatoriu atât în interior, cât și în exterior, toate restaurantele și cafenelele din această fostă republică sovietică trebuie să închidă la orele locale 22:00, iar învățământul online în școli și universități va continua până pe 25 noiembrie în zece mari orașe ale Georgiei, inclusiv în capitala Tbilisi.

Toate evenimentele sociale, precum nunțile, priveghiurile, petrecerile de zile de naștere și de botez rămân interzise, a informat guvernul georgian într-un comunicat.

Georgia, care și-a ridicat starea de urgență pe 22 mai, a fost scoasă în octombrie de Centrul american pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) de pe lista țărilor "zona verde", din caza creșterii accentuate a numărului de contaminări de la începutul lui septembrie.

Țară din Caucazul de Sud cu 3,7 milioane de locuitori, Georgia a înregistrat până acum 44.522 de contaminări cu noul tip de coronavirus, dintre care 362 marți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău