George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, cumpără Fabricat în România

  • 04 Aprilie 2019 20:15
George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, cumpără Fabricat în România

George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare, cumpără „Fabricat în România”. Simion susține, în cadrul campaniei electorale, proiectul „Cumpără Fabricat în România”, lansat de clujeanul Dragoș Damian cu scopul de a face din industria de manufactură principalul motor al creșterii economice din țară.

„Cumpăr Fabricat în România - un proiect economic pe care îl voi susține în cadrul campaniei pentru alegerile europarlamentare. Același lucru vreau să-l facă românii de pretutindeni pentru că producătorii autohtoni trebuie susținuți și încurajați să nu mai plece din țară, să-și poată asigura salarii decente acasă și să atragă investitori. Facem împreună din România o țară prosperă, cu o economie puternică, o țară MARE în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

Simion își propune ca în timpul campaniei electorale să viziteze 10 fabrici din România, să cumpere produse fabricate în țară, dar să și îndemne românii să cumpere „Fabricat în România”.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune.

sursa: agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău