Geaca de piele pe care actorul Patrick Swayze a purtat-o în filmul „Dirty Dancing”, vândută cu 62.500 de dolari

  • 29 Aprilie 2017 19:35
Geaca de piele pe care actorul Patrick Swayze a purtat-o în filmul „Dirty Dancing”, vândută cu 62.500 de dolari

Geaca de piele pe care actorul american Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing” a fost vândută cu 62.500 de dolari la o licitație care a avut loc vineri în Los Angeles, scrie news.ro.

Geaca de piele a fost cumpărată de un colecționar de obiecte utilizate în filme hollywoodiene.

La licitație au mai fost vândute sute de alte obiecte care au aparținut actorului Patrick Swayze, între care o placă de surf din filmul ”La limita extremă/ Point Break”, și un tricou pe care l-a purtat în filmul ”Ghost”.

Văduva actorului, Lisa Niemi, a spus că a avut îndoilei în privința vânzării obiectelor.

”Deși este un lucru bun (vânzarea obiectelor, n.r.), este dificil. Sunt o femeie norocoasă, pentru că Patrick m-a iubit foarte mult”, a spus Lisa Niemi, pentru Press Association.

Licitația a vut loc în ciuda faptului că nepoata actorului s-a împotrivit.

”Acestea erau suvenire de familie. Este ca o palmă peste față faptul că vinde (Lisa Niemi, n.r.) aceste amintiri prețioase”, a spus Danielle Swayze, pentru Press Association.

Filmul ”Dirty Dancing” a avut mare succes în rândul spectatorilor și a generat încasări de aproape 214 milioane de dolari. Rolul din acest film l-a transformat pe Patrick Swayze într-un star de talie mondială, iar pelicula a câștigat un Glob de Aur și un premiu Oscar - la categoria ”cel mai bun cântec original” - și un premiu Grammy la categoria ”cel mai bun duet”.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur, pentru aparițiile sale în filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) și "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995). În 1999, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, potrivit imdb.com.

Patrick Swayze a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la pancreas.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:1,03 m/s
Mon
22
Tue
20
Wed
10
Thu
7
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău