Galerie FOTO | Hramul orașului, în Chișinău - vin, dulciuri, frigărui, artizanat și un concert pentru locuitorii Capitalei

  • 14 Octombrie 2018 13:53
Galerie FOTO | Hramul orașului, în Chișinău - vin, dulciuri, frigărui, artizanat și un concert pentru locuitorii Capitalei

Locuitorii Capitalei Republicii Moldova sărbătoresc duminică, 14 octombrie, hramul orașului Chișinău. Manifestațiile au început cu depuneri de flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

De-a lungul întregului bulevard central Ștefan cel Mare din Chișinău, vizitatorii pot vedea expoziții de artizanat, suvenire, obiecte de lut, ii, ikebane, flori vii, varietăți de dovleci etc. De asemenea, pot gusta diverse produse de panificație, bomboane, dulcețuri de pomușoare, miere de albine sau plăcinte, mici, frigăruie.  

Tot în centrul Chișinăului pot găsi vin la butoi sau de colecție de la vinăriile cu renume, sau chiar tehnică de producere a vinului.

Agenții economici au expuse spre vânzare diferite produse fabricate în Moldova – de la textile până la covoare.

Preturile de sector organizează concerte de muzică și dansuri susținute de formațiile artistice ale instituțiilor de învățământ din Chișinău, pe platourile instalate de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

Un concert dedicat Hramului orașului Chișinău va începe în Piața Marii Adunări Naționale la ora 17.30.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău