Galaxy Note 8 a fost lansat. Primul smartphone Samsung cu sistem dual-camera și 6 GB memorie RAM

  • 25 August 2017 12:59
Galaxy Note 8 a fost lansat. Primul smartphone Samsung cu sistem dual-camera și 6 GB memorie RAM

Samsung a lansat astăzi Galaxy Note 8, phablet-ul său vârf de gamă. Terminalul include obișnuitul stylus S-Pen, care este mai precis și mai sensibil decât cel de pe modelul Note anterior. Designul este similar cu cel al seriei Galaxy S8, fiind bazat pe un ecran cu margini foarte înguste și display cu colțuri rotunjite.

Galaxy Note 8 dispune de un ecran cu diagonala de 6,3 inci (rezoluție 1.440 x 2.960 pixeli) curbat pe ambele laturi și aspect 18,5:9. Mai mult, smartphone-ul rulează Android 7.1.1, are capacitate de stocare internă de 64 GB, baterie de 3.300 mAh și 6 GB memorie RAM - o premieră pentru un smartphone Samsung, notează Go4it.

Acesta este și primul model de telefon al companiei cu sistem dual-camera. Modulul secundar (teleobiectivul) de cameră oferă zoom optic 2X. Galaxy Note 8 este primul smartphone care dispune de stabilizare optică pentru ambele camere de pe spate. Compania a prezentat funcția Live Focus pentru cameră, care este asemănătoare cu modul Portret de pe iPhone 7 Plus. Fundalul este estompat pentru ca focusul să fie pe subiect. Totuși, funcția Samsung este superioară celei de pe iPhone 7 Plus, deoarece permite modificarea intensității fundalului. Camera frontală, pentru selfie-uri, are senzor de 8 MP. 

O altă funcție interesantă este App Pair, care permite lansarea simultană de pe panoul Edge, printr-o singură apăsare pe ecran, a două aplicații în mod multi-fereastră. 

Galaxy Note 8 beneficiază de trei metode biometrice de securitate: scanner pentru iris, senzor de amprentă și recunoaștere facială. Mai mult, terminalul dispune de rezistență la apă și praf (certificareIP68) și funcție de încărcare wireless. 

Din fericire pentru mulți utilizatori, jack-ul audio universal de 3,5 mm este prezent pe telefon. În cutie sunt livrate și căști AKG, la fel ca cele furnizate cu seria Galaxy S8. 

Note 8 va include chipset Exynos 8895 în versiunile vândute în afara Statelor Unite și Snapdragon 835 pe teritoriul Americii.

 

Galaxy Note 8 - caracteristici tehnice:

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:5,14 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău