Gabriel Cotabiță a fost găsit INCONȘTIENT într-un hotel

  • 08 Mai 2015 15:01
Gabriel Cotabiță a fost găsit INCONȘTIENT într-un hotel

Gabriel Cotabiță a fost găsit inconștient într-un hotel din Capitală, vineri, 8 mai, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca din București, după ce a fost resuscitat și stabilizat.

Cântărețul a fost internat la secția de terapie intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Potrivit sursei citate, cântărețul a fost găsit în stop cardiac, în stare de inconștiență, a fost resuscitat și a răspuns rapid manevrelor. 

Purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că, în prezent, cordul și-a reluat activitatea, iar pacientul este în terapie intensivă, fiind intubat și ventilat mecanic.

Un angajat al hotelului l-a găsit pe cântărețul Gabriel Cotabiță, în vârstă de 59 de ani, în stare de inconștiență, acesta sunând la numărul de urgență 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.

Gabriel Cotabiță, care s-a născut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cântăreț de muzică ușoară și pop-rock, prezentator, producător muzical și de televiziune. De asemenea, este solistul formației VH2 și a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, în anii 1980. Împreună cu Holograf a lansat, în anul 1984, albumul "Holograf 1".

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:58 %
Vint:5,14 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău