Funcționarii instituțiilor municipale din Chișinău au performanțe mici de activitate

  • 01 Martie 2021 11:11
Funcționarii instituțiilor municipale din Chișinău au performanțe mici de activitate

Funcționarii publici ai municipiului Chișinău au primit note mici la evaluarea performanțelor profesionale în perioada decembrie 2020 - februarie 2021, transmite MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a declarat dezamăgit de prestația funcționarilor publici municipali la evaluarea performanțelor lor. „Am rămas profund dezamăgit de discuțiile în cadrul „Evaluărilor funcționarilor publici” cu privire la performanțele profesionale ale funcționarilor. Mi-am pus mâinile în cap - sunt șefi de direcții, șefi de secții, care habar nu au cu ce se ocupă direcțiile lor și stau în funcție de ani de zile. 60% din cei evaluați vor primi calificativul „satisfăcător”. Majoritatea v-ați evaluat cu „foarte bine”, dar nu e nici pe departe așa. Unii vor pleca din funcție”, a declarat Ceban.

Potrivit lui, rezultatul slab obținut de funcționarii publici municipali îi va permite să efectueze demisii. „De unii dintre acești funcționari publici ne vom dezice în perioada următoare, iar interimatul va fi asigurat de persoane din subdiviziune până la anunțarea concursului”, a menționat primarul.

În perioada 20-22 ianuarie curent, funcționarii publici din instituțiile municipale au fost evaluați la capitolul performanțe profesionale pentru perioada activității lor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău