Fregata Makarov, noua navă amiral a Flotei Ruse după scufundarea Moskva, a fost lovită în timpul atacului cu drone din Sevastopol

  • 30 Octombrie 2022 18:27
Fregata Makarov, noua navă amiral a Flotei Ruse după scufundarea Moskva, a fost lovită în timpul atacului cu drone din Sevastopol

GeoConfirmed, un grup de voluntari care cartografiază războiul Rusiei împotriva Ucrainei, a publicat înregistrări video în care se văd drone maritime, care atacă nave ale Flotei rusești din Marea Neagră în Sevastopol, din peninsula Crimeea, anexată ilegal de Rusia în 2014.

Unul dintre videoclipurile publicate arată un presupus atac asupra unei fregate rusești din clasa Amiral Grigorovici, și "doar Amiral Makarov se potrivește cu această clasă", afirmă grupul de voluntari, scrie Hotnews.

Fregata Amiral Makarov este cea mai importantă navă de război rusească din Marea Neagră după scufundarea Moskva.

Filmarea se oprește când drona pare să aibă un impact asupra navei, probabil că aceasta a explodat, mai susține GeoConfirmed.

Și ISW a afirmat duminică în cea mai recentă analiză a conflictului din Ucraina provocat de Rusia că ținta atacului cu drone de la Sevastopol a fost o fregată de clasa Amiral Grigorovici.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:4,63 m/s
Mon
9
Tue
11
Wed
10
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău