Fratele premierului britanic Boris Johnson a demisionat din funcția de ministru adjunct

  • 05 Septembrie 2019 14:41
Fratele premierului britanic Boris Johnson a demisionat din funcția de ministru adjunct

Jo Johnson, fratele prim-ministrului britanic Boris Johnson, a anunțat joi că va demisiona din funcția de ministru adjunct și de parlamentar, din cauza „conflictului dintre loialitatea pentru familie și interesele naționale”, relatează The Guardian, preluat de Mediafax.ro

„A fost o onoare să reprezint Orpington pentru o perioadă de nouă ani și să fiu ministru sub trei prim-miniștri”, a declarat Jo Johnson.

„În ultimele săptămâni am fost împărțit între loialitatea pentru familie și interesele naționale- este o tensiune imposibil de rezolvat și este timpul ca alte persoane să îmi ia locul de ministru adjunct și parlamentar”, a adăugat fratele prim-ministrului britanic.

Jo Johnson a votat în anul 2010 pentru rămânerea Marii Britanii în Uniunea Europeană și pe parcursul anilor a dat dovadă de un spirit pro-european, contrar prim-ministrului Boris Johnson.

Deși nu a criticat niciodată în public dorința lui Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din UE fără un acord, este puțin probabil să fie de acord cu acest scenariu, conform Reuters.

Sursa:Mediafax.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău