Franța | O fiică a liderei extremei drepte Marine Le Pen a fost agresată în timpul unei altercații

  • 06 Octombrie 2018 12:44
Franța | O fiică a liderei extremei drepte Marine Le Pen a fost agresată în timpul unei altercații

O fiică a liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen și unul dintre verii ei au fost loviți cu picioarele și pumnii în timpul unei altercații care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în Nanterre, lângă Paris, un anunțat surse din cadrul poliției, citate sâmbătă de AFP.

Marine Le Pen a denunțat vineri o "agresiune gratuită" și a precizat că în acest stadiu "nu deține niciun element" care să o facă să creadă că fiica ei a fost agresată pentru că este copila președintei Uniunii Naționale (RN, fostul Front Popular).

Faptele au avut loc în jurul orelor 02:40 AM, la ieșirea dintr-un club de bowling, la doi pași de prefectura din Nanterre. În timp ce fiica Marinei Le Pen ieșise să ia puțin aer, doi bărbați s-au apropiat de ea și au vrut "să o încălzească, să nu-i fie frig". În acel moment a intervenit vărul ei pentru a-i îndepărta pe indivizi, care l-au lovit, înainte de a o agresa și pe fiica Marinei Le Pen.

Fiica președintei RN, 19 ani, și vărul ei de 18 ani au fost loviți cu picioarele și pumnii în față și în alte zone ale corpului. Tânăra a fost transportată la spital "cu suspiciune de fractură a nasului", potrivit unei surse a poliției.

Doi bărbați, în vârstă de 32 și 47 de ani au fost duși în arest la comisariatul din Nanterre, însărcinat cu ancheta. Ambii erau alcoolizați și în prima fază au negat că au fost la bowling, înainte de a recunoaște că au trecut pe acolo, fără a face mai multe precizări.

"Din păcate, acesta este cotidianul pentru mulți dintre compatrioții noștri și mulți dintre tații și mamele de familie, care, la fel ca mine, nu mai putem să-i știm pe copiii noștri la o petrecere studențească sau cu prietenii liniștită.(...) Cred că aceasta este consecința alegerilor politice care au fost făcute de mai mulți ani", a denunțat Marine Le Pen, care s-a confruntat în finalul alegerilor prezidențiale din 2017 cu Emmanuel Macron.

Vărul tinerei a depus plângere în aceeași noapte, în timp ce fiica Marinei Le Pen ar urma să depună plângere sâmbătă, transmite Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
32
Câțiva nori
Umiditate:35 %
Vint:5,7 m/s
Sun
23
Mon
23
Tue
24
Wed
23
Thu
19

Curs oficial BNM 08 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6789 -0.0000
USD 16.6157 -0.0000
RON 4.0694 -0.0000
UAH 0.6000 -0.0000
RUB 0.2261 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău