Franța | François Fillon, tizul candidatului dreptei la prezidențiale, ''asaltat'' de internauți

  • 28 Noiembrie 2016 18:37
Franța | François Fillon, tizul candidatului dreptei la prezidențiale, ''asaltat'' de internauți

În timp ce fostul premier François Fillon jubila duminică, 27 noiembrie, devenind candidatul dreptei franceze la prezidențialele din 2017, un alt François Fillon se pregătea pentru vremuri grele, informează AFP.

Tizul omului politic este interpelat pe rețelele de socializare de internauții care cred că i se adresează fostului premier conservator. În timp ce unora situația li se pare amuzantă, François Fillon, jurnalistul și directorul redacției revistei Viva, încearcă să găsească o rezolvare situației care s-a transformat rapid într-un coșmar.

Totul a început la 21 noiembrie, a doua zi după primul tur al alegerilor primare, când jurnalistul a început să fie asaltat de utilizatorii rețelelor de socializare care credeau că îi scriu politicianului. Vizibil agasat de situație, jurnalistul a lansat un apel către internauți, însă mesajul său a fost în van.

Acum că fostul premier al lui Nicolas Sakozy a fost desemnat candidat al dreptei la alegerile prezidențiale, internauții îl ''asaltează'' pe jurnalist, după cum arată și L'Express. ''Trebuie să-mi schimb numărul de telefon, sunt asaltat. Mi-am schimbat numele pe Facebook. Ce să fac mai mult?'', a scris pe Twitter jurnalistul duminică seara.

Conservator în privința chestiunilor legate de societate, apărător înfocat al valorilor familiale și al autorității statului, catolic asumat și mare admirator al Doamnei de Fier a Marii Britanii, Margaret Thatcher, François Fillon — omul politic — a obținut 69,5% din voturi în al doilea tur de scrutin, în fața lui Alain Juppé, transmite AGERPRES.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău