FOTO | Unicul festival subteran din lume este organizat astăzi în cramele de la Cricova

  • 18 Februarie 2017 10:33
FOTO | Unicul festival subteran din lume este organizat astăzi în cramele de la Cricova

UNDERLAND Festival, unicul festival subteran din lume, organizat în cramele de la Cricova, își așteaptă vizitatorii sâmbătă, 18 februarie, între orele 10:00 și 22:00 cu un program plin de muzică, diverse activități și multe surprize.

Tot ce trebuie să știi despre festival:

La UNDERLAND Festival, fiecare cartier va fi unul muzical, în ton cu notele vinurilor. Pe cele 3 scene, timp de 12 ore, vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din 7 țări: Germania, Ungaria, Italia, România, Ucraina, Rusia și Republica Moldova.

În paralel, vizitatorii vor avea ocazia să participe la Școli de Vin cu degustări; iarmaroc cu obiecte de artizanat; ateliere și master-class-uri cu meșteșugari de vază - mărțișoare hand-made, sculptură în lemn, pictură în apă, monede personalizate.

De asemenea, vizitatorii vor gusta din bucate alese și 25 de tipuri de izvar. Vor fi animați de artiști stradali – jonglori, clovni, statui vii; vor putea încheia căsătorii valabile pe durata evenimentului la oficiul Stării Civile sau vor putea afla viitorul de la ghicitoarea orașului. Se vor putea plimba în parcul subteran cu pictori și caricaturiști care vor face câte un portret pentru fiecare, sau pe aleea hedoniștilor renumiți și altele.

Evenimentul are loc sub patronajul Agenției Turismului al Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sun
28
Mon
25
Tue
21
Wed
23
Thu
24
Arhivă Radio Chișinău