FOTO | O serie de activități distractive pentru copii și părinții lor au loc în Capitală

  • 01 Iunie 2017 11:21
FOTO | O serie de activități distractive pentru copii și părinții lor au loc în Capitală

De Ziua internațională a Copilului, la Chișinău vor avea loc joi, 1 iunie, o serie de activități distractive pentru copii și părinții lor.

Potrivit agenției INFOTAG, la centrul "Moldexpo" se va deschide expoziția-festival de mărfuri și servicii pentru copii și viitoarele mame.

Centrul de dezvoltare Smart va organiza ateliere de lucru pentru crearea marionetelor din carton. În cele patru zile ale festivalului, de la ora 10.00 până la 18.00, va fi deschis orășelul distracțiilor - trambuline, caruseluri, atracții. Festivalul se va încheia pe 4 iunie, când la ora 18.00 va avea loc o prezentare de modă a copiilor. Intrarea la festival este liberă.

Și Circul din Chișinău invită pe 1 iunie la spectacolul "Sărbătoarea copilăriei", care va ține două ore.

Teatrul Național de Operă și Balet va prezenta baletul "Chipollino.

La Grădina Botanică va avea loc un picnic de familie.

De asemenea, Primăria municipiului Chișinău organizează astăzi de Ziua Internațională a Copiilor, mai multe activități consacrate celor mici. 

Astfel, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt", între orele 10.00 - 14.00, au loc spectacole de divertisment pentru copii și concursuri de desene pe asfalt.

Programe interactive și de divertisment se desfășoară și pe platourile din sectoarele municipiului, în parcurile Râșcani și Valea Trandafirilor de la Botanica, în fața magazinului UNIC în Centru, în strada Alba-Iulia de la Buiucani și în preajma Direcției Educație, Tineret și Sport de la Ciocana.

De asemenea, sunt organizate diverse activități pentru copiii din centrele comunitare, precum: excursii la muzee și la Parcul ”Dendrariu”, concursuri de poezie și de gazete de perete, jocuri distractive în aer liber, ore de lectură, activități cultural-artistice etc.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău