FOTO | Momentele care au marcat Finala Champions League de la Kiev: Real Madrid - Liverpool 3-1

  • 27 Mai 2018 12:46
FOTO | Momentele care au marcat Finala Champions League de la Kiev: Real Madrid - Liverpool 3-1

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal pentru a treia oară consecutiv, o premieră, după ce a învins-o în finală pe Liverpool cu scorul de 3-1 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Olimpic din Kiev. Soarta partidei a fost decisă de inspirația lui Bale (și implicit a antrenorului Zidane), de gafele portarului Karius și poate și de accidentarea lui Salah.

Urmăriți o galerie foto cu imagini ©Guliver/GettyImages care surprind câteva dintre momentele care au marcat finala Champions League 2018, realizată de Digi24.

Real Madrid e pentru a 13-a oară regina Europei - galacticii au câștigat a treia oară la rând Liga Campionilor, ce-i drept, cu ajutorul portarului de la Liverpool, Loris Karius. Ghinionul nu i-a ocolit pe cormorani - starul sezonului, Mo Salah, s-a accidentat încă din prima repriză și foarte probabil va rata Campionatul Mondial.

După 0-0 la pauză, Karius i-a făcut cadou o minge lui Benzema la primul gol al meciului. Liverpool a revenit aproape imediat - Mane a finalizat în urma unui corner. A urmat momentul de inspirație al lui Zidane, care l-a trimis în teren pe Gareth Bale. Galezul a avut nevoie de doar două minute pentru a marca cel mai frumos gol al finalei.

Pe final, Karius a gafat iar și Bale a devenit prima rezervă care dă două goluri într-o finală de UEFA Champions League și a fost declarat jucătorul meciului.

La ultima acțiune a meciului, Ronaldo (90+3) s-a oprit în careul englezilor, la doar câțiva metri de un fan placat de forțele de ordine.

Real Madrid Liverpool 3-1 și galacticii păstrează pentru al treilea sezon la rând trofeul.

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a primit trofeul Ligii Campionilor de la președintele UEFA, Aleksander Ceferin, sâmbătă, la Kiev, după victoria madrilenilor, scor 3-1, cu Liverpool.

Jucătorii de la Real Madrid, alături de antrenorul Zinedine Zidane, au fost premiați de președintele UEFA, dar și de șeful de la Rea Madrid, Florentino Perez.

Mai întâi a fost premiată brigada de arbitri condusă de sârbul Milorad Mazici.

Apoi au fost premiați jucătorii echipei Liverpool, aplaudați de adversarii lor de la Real, de președintele madrilenilor Florentino Perez, dar și de Ceferin.

Trofeul a fost adus pe teren de ambasadorul finalei de la Kiev, Andrei Șevcenko.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău