FOTO | Mitropolia Basarabiei, subordonată canonic Patriarhiei Române, a donat scaune cu rotile persoanelor cu dizabilități

  • 25 Octombrie 2020 09:25
FOTO | Mitropolia Basarabiei, subordonată canonic Patriarhiei Române, a donat scaune cu rotile persoanelor cu dizabilități

Mitropolia Basarabiei, subordonată canonic Patriarhiei Române, a donat sâmbătă, 24 octombrie, 22 de scaune cu rotile unor persoane cu dizabilități, anunță un comunicat plasat pe site-ul Mitropoliei (www.mitropoliabasarabiei.md).

Donația face parte dintr-o campanie mai amplă, realizată în colaborare cu Asociația Tighina din București, reprezentată de Alexei Paluța. În cadrul acestei campanii, Mitropolia Basarabiei a beneficiat de o donație de 88 de scaune cu rotile care sunt distribuite persoanelor cu disabilități locomotorii de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
 
„Lucrarea filantropică a Bisericii este continuarea lucrării vindecătoare, sfințitoare și mântuitoare a Mântuitorului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Pe lângă Liturghia eclesială, rugăciunea pentru cei bolnavi, aflați în suferință și nevoi, Biserica se îngrijește și de cele materiale ale creștinilor. Cooperarea Bisericii cu diferite asociații, fundații, organizații umanitare, intituții ale statului, este benefică întrucât ea privește sănătatea ca dar al lui Dumnezeu și viața omului pe pământ ca timp de pregătire pentru viața cerească veșnică. Iubirea față de aproapele este criteriul principal al mântuirii omului. Biserica, ca organism viu, este reposansabilă nu numai pentru nevoile spirituale ale creștinilor, ci și față de suferințele lor pământești pe care trebuie să le aline”, se mai spune în comunicatul Mitropoliei Basarabiei.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău