FOTO | Mai mulți soldați ruși, aflați în stare de ebrietate, au provocat un accident pe aeroportul Volgograd

  • 22 Octombrie 2020 18:45
FOTO | Mai mulți soldați ruși, aflați în stare de ebrietate, au provocat un accident pe aeroportul Volgograd

În cursul zilei de astăzi, atât pe rețelele de socializare, cât și în presa rusă, a fost publicat un material video cu mai mulți soldați ruși care au băut mai mult decât trebuia. Fiind toți în stare de ebrietate, au decis să pornească în ’’aventura vieții lor’’ cu un vehicul de luptă pentru infanterie, dar au provocat un accident pe aeroportul Volgograd, scrie defenseromania.ro.

După cum veți putea observa în materialul video de mai jos, mai mulți militari ruși aflați pe un vehicul de luptă pentru infanterie de tip BMP (mașina de luptă pentru infanterie) au lovit un gard de beton, potrivit sursei citate

Între timp s-a stabilit ca aceștia erau într-o stare de ebrietate avansată în momentul în care au decis să scoată din unitatea militară o mașină de luptă pentru infanterie de tip BMP, pentru a o duce într-un poligon. Militarii ruși au ignorat faptul că nu trebuie să conducă în stare de ebrietate și în loc să ajungă în poligon au intrat în incinta aeroportului Volgograd, prin gardul de beton.

Materialul video a fost publicat de canalul Telegram „112”, iar pe filmarea surprinsă de una dintre camerele de supraveghere ale aeroportului se poate observa cum pe 20.10.2020, militarii ruși au trecut cu tot cu vehiculul de luptă pentru infanterie prin gardul aeroportului Volgograd.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău