FOTO | Incendiu la un depozit din Chișinău. Nouă echipaje de pompieri antrenate în lupta cu flăcările

  • 10 Octombrie 2021 11:44
FOTO | Incendiu la un depozit din Chișinău. Nouă echipaje de pompieri antrenate în lupta cu flăcările

În această dimineață, pompierii IGSU au intervenit pentru lichidarea incendiului care a izbucnit în municipiul Chișinău pe strada Industrială 59/1.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:43. Potrivit primelor informații un depozit a fost cuprins de flăcări. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că a arde o suprafața de 200 m2 a depozitului în care sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi, precum și materiale de vopsea. Conform numărului sporit de intervenție pentru stingerea arderii la fața locului s-au deplasat 9 echipaje de interveție fiind antrenați 40 de pompieri.
 
Datorită intervenției efectivului Inspectoratului, arderea nu a obținut răspândire fiind salvate celelalte bunuri materiale din interiorul încăperii afectate, dar și încăperile adiacente. Victime nu au fost raportate. Pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău