FOTO | IGSU a participat la Ziua Pompierilor marcată în România

  • 14 Septembrie 2018 15:19
FOTO | IGSU a participat la Ziua Pompierilor marcată în România

Angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au participat, la 13 septembrie, la un eveniment festiv organizat în orașul Săveni, județul Botoșani consacrat Zilei Pompierilor Români.

Potrivit unui comunicat al IGSU, ofițerii din cadrul subdiviziunilor teritoriale au mers la eveniment,  fiind invitați de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani, pentru a felicita colegii cu frumoasa aniversare. Sărbătoarea a fost desfășurată în fața sediului Primăriei unde toți oaspeții au admirat demonstrarea tehnicii de intervenție, dar și parada plutoanelor de pompieri.

La Botoșani, invitații au urmărit plutoanele de medici și paramedici SMURD, dar și tehnica de intervenție și acordare a primului ajutor. Reprezentanții delegației IGSU din Republica Moldova au transmis colegilor din România mesajul conducerii Inspectoratului cu prilejul aniversării a celor 170 de ani de activitate a pompierilor în România, menționând colaborarea strânsă între cele două state la capitolul prevenirea și lichidarea situațiilor excepționale, dar și acordarea asistenței în dezvoltarea  numeroaselor proiecte necesare oamenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău